Taidekasvatus

Stoan kurssit tarjoavat tekemistä kaikenikäisille

Stoassa on monipuolinen taidekasvatusohjelmisto lapsille ja nuorille – aikuisia ja senioreita unohtamatta. Stoan ohjelmistossa yhdistyvät taide- ja ympäristökasvatus, niin sisältöjen kuin menetelmienkin osalta. Ohjelmassa on esityksiä, elokuvaa, galleriatyöpajoja ja pitkäkestoisempia kursseja. Kutsumme yleisöä myös mukaan yhteisöllisiin taideteoksiin ja seiniemme ulkopuolelle jalkautuviin esityksiin.

Päiväkodeille ja kouluille on kausittain vaihtuvaa ohjelmistoa, joka löytyy kattavimmin listattuna kultus.fi-palvelusta. Stoan kouluille ja oppilaitoksille suunnatusta ohjelmasta tiedotamme myös suoraan itäisen ja kaakkoisen Helsingin kulttuurikoordinaattoreille, jotka välittävät tietoa kollegoilleen. Alueen päiväkoteihin pidämme yhteyttä sähköpostitse. Jos kouluusi tai päiväkotiisi ei tule meiltä viestejä, ilmoitathan meille yhteystietosi!

Lapsille ja nuorille on tarjolla taidepainotteisia kursseja koulujen lomakausina. Myös alle kouluikäiset yhdessä aikuisten kanssa löytävät Stoan ohjelmasta mukavaa tekemistä taiteen parissa. Aikuisille ja ikäihmisille sopivaa ohjelmisto löytyy tapahtumalistauksestamme.

Stoan tuottamat taidekasvatussisällöt ovat kaikille maksuttomia.
Kerromme tulevista työpajoista ja taideprojekteista muun muassa Facebookissa.


Yhteystiedot

Taidekasvatuksesta sekä päiväkoti- ja kouluyhteistyöstä vastaa kulttuurituottaja Hanna Westerholm hanna.westerholm@hel.fi 

Toiveet sisältöjen suhteen ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita!

PÄIVÄKODIT

Järjestämme päiväkotiryhmille kausittain vaihtuvin sisällöoin elokuvahetkiä, eskarikursseja ja esityksiä. Lue lisää täältä:

www.stoa.fi/fi/paivakodeille

Avoin toiminta eri ikäisille

Stoasta löytyy sirkuskursseja eri ikäisille vauvoista senioreihin, luovia kädentaitojen pajoja kaikille, ja muita kausittain vaihtuvia ohjelmasisältöjä. 

Lue lisää, ja tutustu myös tapahtumakalenteriimme. 

https://www.stoa.fi/fi/avoin-toiminta-kaiken-ikaisille

ALAKOULUT

Alakoululaisille tarjoamme 5x2-opetusta sekä kausittain vaihtuvin sisällöin esityksiä, elokuvanäytöksiä ja erilaisia työpajakokonaisuuksia. Lue lisää täältä: 

www.stoa.fi/fi/alakouluille

Yläkoulut ja TOINEN aste

Yläkouluille ja toiselle asteelle tarjoamme teemallisia ja monitaiteisia kulttuurikursseja, jotka ovat ajassa kiinni. Myös yläkoulukinot ja galleriapajat suunnitellaan kausittain.

www.stoa.fi/fi/ylakouluille-ja-2-asteelle

Vapaa-Ajan Kurssit

Koululaisille on tarjolla loma-aikoina maksutonta taidekurssitoimintaa.

http://www.stoa.fi/fi/vapaa-ajan-kurssit