Järjestä tapahtuma Stoassa

Kulttuuritapahtumat

Stoa järjestää tapahtumia itse sekä yhteistyössä eri festivaalien ja esiintyjäryhmien kanssa. Tilamme soveltuvat hyvin tanssi-, teatteri- ja sirkusesityksien sekä konserttien järjestämiseen. Lisäksi salissamme on valmiudet näyttää elokuvia. Vuokraamme tiloja ulkopuolisille tapahtumanjärjestäjille mahdollisuuksien mukaan, ohjelmiston niin salliessa.

Yhteyshenkilö: Kulttuurituottaja Sara Hirn, sara.hirn@hel.fi

Lisätietoa tiloista saat klikkaamalla alla olevia kuvakortteja.

Teatterisali

teatterisali

231-paikkainen Teatterisali on erityisesti tanssi- ja sirkusryhmien suosiossa. Tila on helposti muunneltavissa. Katsomo on nouseva ja sisään vedettävä.
www.stoa.fi/fi/teatterisali​​​​​​​

Musiikkisali

musiikkisali

74-paikkainen Musiikkisali soveltuu pienimuotoisempiin tanssi- ja teatteriesityksiin sekä konsertteihin. Myös tämän salin katsomo on nouseva ja sisään vedettävä.
www.stoa.fi/fi/musiikkisali

​​​​​​​

Stoan aukio

Stoan aukio on kaikille avoin paikka kohtaamisille, leikille, tapahtumille ja hyvälle yhdessäololle. Aukiolle ovat tervetulleita pienet ja miksei suuremmatkin tapahtumat minä tahansa päivänä ympäri vuoden.

https://www.stoa.fi/stoanaukio

Näyttelyt

Stoan galleriassa ja parvella on esillä ensisijaisesti ammattitaitelijoiden ja taiteilijaryhmien näyttelyjä. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Stoasta näyttelytilan, lisätietoja antaa kulttuurituottaja Sanna Nuutinen, sanna.nuutinen@hel.fi. Lisätietoa tiloista saat klikkaamalla alla olevia kuvakortteja.

Galleria

Galleria

Kaksikerroksisen gallerian ulkoseinä on lasia, joten tila on erittäin valoisa. Pinta-alaa näyttelytilalla on 154,5 m². Korkea ja avara tila sopii hyvin myös installaatioille.www.stoa.fi/fi/galleria​​​​​​​

Parvigalleria

parvigalleria

Parvigalleria kiertää Stoan aulaa toisessa kerroksessa. Tila sopii hyvin pienimuotoisempien näyttelyjen järjestämiseen.


Seminaarit, kokoukset ja koulutukset

Stoassa voi järjestää seminaareja, kokouksia ja koulutustilaisuuksia Stoan ohjelmiston salliessa. Jos odotat yleisöksi enintään 240 henkeä, vuokraa sali käyttöösi. Jos olet järjestämässä pienimuotoista kokousta, tutustu kerhohuoneeseen. Lisätietoja antaa kulttuurituottaja Sara Hirn, sara.hirn@hel.fi.

Myös Stoan muut toimijat vuokraavat tiloja. Itäkeskuksen kirjastosta voit vuokrata kokoushuoneen tai työväenopiston tiloista luokkatilan.

​​​​​​​Lisätietoa tiloista saat klikkaamalla alla olevia kuvakortteja.

Teatterisali

teatterisali

Teatterisalissa kokoontuu isokin joukko, enimmillään 240 henkeä. Jos et hae sitä kaikista tavanomaisinta auditoriota, Teatterisali saattaa olla valintasi.
www.stoa.fi/fi/teatterisali


Musiikkisali

musiikkisali

Musiikkisalissa voit järjestää seminaareja, kokouksia ja koulutustilaisuuksia. Nousevassa katsomossa on istumapaikkoja 74 hengelle.
stoa.fi/fi/musiikkisali


Kerhohuone

kerhohuone

Kerhohuonetta vuokrataan kokouskäyttöön. Tilaan mahtuu *20 henkeä. Tilassa on asianmukainen kokoustekniikka. Pöydät ja tuolit voi järjestellä haluamallaan tavalla.www.stoa.fi/fi/kerhohuone

Luentosali

Kokoushuoneet ja luokkatilat

Itäkeskuksen kirjaston kokoushuoneista löytyy asianmukainen kokoustekniikka.  Työväenopistosta voi tiedustella vapaita luokkatiloja.www.stoa.fi/fi/kokoustilat-ja-luokat​​​​​​​